technical problem

Read about new features and report bugs.
gavriel
Posts: 101
Joined: Sat Jun 10, 2006 11:54 am

technical problem

Postby gavriel » Sat Sep 06, 2008 4:02 am

Hi,

got totally addicted to the APA game.
It is fantastic.

Unfortunately ran into a very strange bug around Ave 185.
Some of the white eggs seemed to not produce a sound when I clicked them.
Then I noticed that they do play a sound - a very strange one.
It sounds always the same a bit like a CD-Rom Drive looking for the right spot on the CD.

the other eggs play and function normally.

I tried choosing Piano instead of Randomized but that does not help.

Some of the eggs still produce this funny sound.

Help...
G.

aruffo
Site Admin
Posts: 1684
Joined: Tue Dec 14, 2004 12:09 pm
Location: Evanston, IL

Postby aruffo » Sat Sep 06, 2008 10:05 am

This must be that same problem with the chord progressions that I haven't fixed yet.. if the numbers are a different color then that's definitely it.

gavriel
Posts: 101
Joined: Sat Jun 10, 2006 11:54 am

Postby gavriel » Sat Sep 06, 2008 11:21 pm

the main egg was always red until now and I haven't gotten yet to a different color.

aruffo
Site Admin
Posts: 1684
Joined: Tue Dec 14, 2004 12:09 pm
Location: Evanston, IL

Postby aruffo » Sun Sep 07, 2008 12:56 am

Not the eggs, the numbers... the numbers turn a different color (purple, I think) once you get to chord progressions.

gavriel
Posts: 101
Joined: Sat Jun 10, 2006 11:54 am

Postby gavriel » Sun Sep 07, 2008 3:33 am

All numbers are white.
I am on Ave 188.
:-((

gavriel
Posts: 101
Joined: Sat Jun 10, 2006 11:54 am

Postby gavriel » Sun Sep 07, 2008 8:22 am

I use a MAC by the way.
It is really a very strange sound - like a Hard Disk or CD-ROM drive searching for the right spot, but it is definitely a sound coming out of the speakers. Very strange...
And when I tried guessing the answer it sometimes a "c".
I donno if it is a chord progression but the numbers and everything else looks the same as it did up to this point.
Hope there is a solution.

Hug
g

gavriel
Posts: 101
Joined: Sat Jun 10, 2006 11:54 am

Postby gavriel » Tue Sep 09, 2008 6:16 am

Still cannot find a way around that bug :-(
I cannot use the game any further.
Tried reinstalling etc.
please help.

Gavriel.


Return to “Updates and fixes”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest