Chorhopper Bug?

Read about new features and report bugs.
Stewsayer
Posts: 6
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:24 pm
Location: Hobart, Tas, Aus

Chorhopper Bug?

Postby Stewsayer » Fri Mar 06, 2009 5:48 pm

Chris,

I am having an issue when starting a new game of chordhopper immediately after completing a game. The problem is that the first chord I get is one of the last chords made available in the previous game. It is not one of the choices presented at the start of the game. This only seems to happen when I have got the final chord wrong and it is one of the chords not available to choose at the beginning of the game.

Cheers

Stewart

YarnTSS
Posts: 5
Joined: Wed May 30, 2018 6:37 pm

Re: Chorhopper Bug?

Postby YarnTSS » Wed May 30, 2018 6:47 pm

This is still happening in ETC 7.0. It happens whenever the last chord is not one of the starting chords, you get it wrong, and then you start another round without first leaving Chordhopper. It seems like the game is remembering that you got the previous chord wrong and so plays that chord again, which shouldn't be happening at the first chord of a round.

aruffo
Site Admin
Posts: 1696
Joined: Tue Dec 14, 2004 12:09 pm
Location: Evanston, IL

Re: Chorhopper Bug?

Postby aruffo » Thu Jun 07, 2018 12:56 am

So the only solution is to quit the game and restart..?

YarnTSS
Posts: 5
Joined: Wed May 30, 2018 6:37 pm

Re: Chorhopper Bug?

Postby YarnTSS » Thu Jun 14, 2018 2:48 am

Yup. To be clear, it's not necessary to restart ETC entirely; switching to another game and then back to Chordhopper is sufficient.


Return to “Updates and fixes”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest